Rólunk

   Az ELTE Radnóti Miklós Gyakorló Általános Iskola és Gyakorló Gimnázium egyik nyolcosztályos gimnáziumi csoportjával veszek részt az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. Digitális Pedagógiai Osztálya által kiírt pályázatán, mely IKT Műhely 2014 címmel a digitális írástudás fejlesztését szolgáló innovatív oktatási projektek kidolgozására és megvalósítására szól.

   A pályázaton egy saját projekttervvel indultam. A jelentkezők közül egy szakmai zsűri választotta ki azt a 20 pedagógust, akik részt vesznek a műhelymunkában. Az IKT Műhely 2014 első állomásaként egy Intel® Teach Essentials akkreditált pedagógus-továbbképzésen vettünk részt.  Ezt követően több hónapon keresztül dolgozunk saját projektünk megvalósításán. Lehetőséget kapunk arra is, hogy a nemzetközi iTEC - A jövő osztályterme projekt eredményeit is kamatoztassuk munkánk során. Az IKT Műhely 2014 szakmai közösségének munkáját mentorok támogatják. Az elkészült projekttervek és az egyes feladatokban való részvétel alapján a zsűri kiválasztotta projektemet, amelynek megvalósításáról filmfelvétel is készül. A forgatásra 2014. április 28-án, hétfőn kerül sor iskolánkban. A film az IKT műhely 2014 szakmai kiadvány részeként jelenik meg a világhálón. A kidolgozott és megvalósított oktatási projektet szakmai fórumokon mutatom majd be. A projekttervet leíró pedagógiai dokumentumok bekerülnek az IKT műhely 2014 kiadványba.  (Az IKT műhely 2008 és 2010 anyagai itt tekinthetők meg: https://www.sulinet.hu/iktmuhely)

Balázs Katalin kémia vezetőtanár

Honlapom az alábbi linkről érhető el:

https://balazskatalin.jimdo.com/

  


Elérhetőség

Balázs Kati blogoldala

Az oldal története

Itt add meg a weboldalad történetét és hogy miért hoztad létre. A fontos lépések és közreműködő emberek is érdemelnek egy említést.

A kép a Creative Commons Licenc alapján használható fel. Duncan~  © 2014 Minden jog fenntartva.

Készíts ingyenes honlapotWebnode